$type=grid$meta=0$rm=0$snippet=0$c=4$show=home

$type=ticker$meta=0$rm=0$snippet=0$columns=3$count=9$show=home

Vacature Projectingenieur Elektrochemie

METALogic biedt een brede waaier van producten en diensten aan voor onderzoek en monitoring van materiaaldegradatieverschijnselen in het algemeen en corrosie in het bijzonder. Het bedrijf werd opgericht in 1991 als een spin-off bedrijf van het departement Metallurgie en Toegepaste Materiaalkunde van de Katholieke Universiteit Leuven. Onze klanten bevinden zich in de chemische, petrochemische en staalindustrie en vele andere sectoren.

Onze geavanceerde expertise in diverse NDO-technieken zoals akoestische emissie en in het domein van de elektrochemie stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen voor problemen op het gebied van materiaalonderzoek en corrosiebeheersing.

Elektrochemische testen en expertise zijn al vele jaren een belangrijke troef van METALogic. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een projectingenieur met doorgedreven expertise in elektrochemie.

Functiebeschrijving

Als projectingenieur maak je deel uit van de divisie Materials Investigation die corrosietesten, coatingtesten en R&D uitvoert. Elektrochemische testen worden in het labo gebruikt om het corrosiegedrag van metalen in verschillende media te vergelijken; worden in het veld gebruikt om corrosiesnelheden on-line op te volgen; en worden gebruikt om degradatie van coatings in een vroeg stadium op te sporen (in het labo en on-site). Je wordt on-the-job opgeleid door onze experts en krijgt de kans om verdere ervaring op te doen. Je wordt één van de elektrochemische experts binnen METAlogic en wordt betrokken bij R&D projecten. Je wordt één van onze aanspreekpunten voor vragen in verband met elektrochemie.

Profiel

  • Je genoot een technische opleiding (Master in materiaalwetenschappen of scheikunde, kennis van elektrochemie is vereist)
  • Je bent leergierig en onderzoekt graag nieuwe technieken/toepassingen
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je hebt een positieve ingesteldheid
  • Kennis van het Engels is vereist

Wij bieden u

  • Een hightech, dynamische omgeving
  • Uitdagende technische projecten
  • Een carrière binnen een snel groeiend internationaal bedrijf, TÃœV AUSTRIA Group
  • Een competitief salaris, gebaseerd op je kennis en ervaring

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar hr@metalogic.be.


METALogic is lid van de TÃœV AUSTRIA Groep en opereert in het kader van de conformiteitscode van de TIC Council.

$type=one$c=5$meta=0$p=1$show=/p/faq.html

$type=two$cate=1$count=10$au=0$cm=0$p=1$show=/p/events.html

$type=blogging$c=10$au=0$cm=0$p=1$show=/p/nieuws.html

$type=one$count=5$meta=0$p=1$show=/p/vacatures.html

In de kijker_$type=sticky$count=4$meta=0$cate=1$show=post

$type=carousel$show=post

Naam

diensten,20,events,17,faq,8,in de kijker,32,nieuws,37,opleidingen,6,vacatures,4,
ltr
item
METALogic - Uw Corrosiepartner: Vacature Projectingenieur Elektrochemie
Vacature Projectingenieur Elektrochemie
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkSNrbqdKotYI_EoTP4Ektm5hpU5uK2Sys16CE737AzNDMYGM68yOK3IKfZaDq4hwte5xQvzNXjsBmH5HB-lecUl912Ut5LV_g6LG8Rlz0XjU9IlPs4zRGarrAyejeJ3tM2cMV9BsreIA/w640-h258/metalogic+%252810+of+182%2529.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkSNrbqdKotYI_EoTP4Ektm5hpU5uK2Sys16CE737AzNDMYGM68yOK3IKfZaDq4hwte5xQvzNXjsBmH5HB-lecUl912Ut5LV_g6LG8Rlz0XjU9IlPs4zRGarrAyejeJ3tM2cMV9BsreIA/s72-w640-c-h258/metalogic+%252810+of+182%2529.jpg
METALogic - Uw Corrosiepartner
https://blog.metalogic.be/2021/10/vacature-projectingenieur-elektrochemie.html
https://blog.metalogic.be/
https://blog.metalogic.be/
https://blog.metalogic.be/2021/10/vacature-projectingenieur-elektrochemie.html
true
7854421183998982593
UTF-8
Alle berichten Geen berichten gevonden LEES ALLES Lees meer Antwoord Cancel reply Delete Door Home BLZ BERICHTEN Lees alles AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE BERICHTEN Geen bericht(en) gevonden Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September October November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec zopas 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy