$type=grid$meta=0$rm=0$snippet=0$c=4$show=home

$type=ticker$meta=0$rm=0$snippet=0$columns=3$count=9$show=home

Wij zoeken een corrosie ingenieur

METALogic biedt een brede waaier aan producten en diensten met betrekking tot materiaaldegradatiefenomenen in het algemeen en corrosie in het bijzonder. Het bedrijf werd in 1991 opgericht als spin-off van het departement Metallurgie en Toegepaste Materiaalwetenschappen van de Katholieke Universiteit Leuven. In 2019 werd METALogic overgenomen door de TÃœV AUSTRIA Group. De klanten bevinden zich in de chemische, petrochemische en staalindustrie en vele andere sectoren.

Functiebeschrijving

Als corrosie ingenieur zal je zowel schadeonderzoeken uitvoeren als damage mechanism review en RBI projecten.

Bij het uitvoeren van een schadeonderzoek ga je tot het uiterste om het schadegeval op te lossen. Je komt tot een juiste inschatting van de hoofdoorzaak en formuleert adviezen voor de toekomst. Hiervoor voer je verschillende onderzoeken uit (bv. metallografisch onderzoek, SEM-EDX analyse, ...) in het labo en schrijf je een rapport voor de klant. Je komt in contact met een grote verscheidenheid aan cases uit verschillende industriële sectoren.

In een Risk-based inspection (RBI) project identificeer en inventariseer je de schademechanismen tijdens de damage mechanism review (DMR) van het project. De DMR levert essentiële informatie op met betrekking tot de integriteit van de installatie. Op basis van de resultaten van de DMR bepaal je de risico's voor de verschillende onderdelen van de installatie en stel je een gedetailleerd inspectieplan op voor de klant.

Een RBI project is een team proces waarbij onze corrosieingenieurs in dialoog gaan met de onderhouds-, proces- en inspectie-experten van de klant. Het doel is om alle relevante informatie te vergaren die nodig is voor de studie.

Profiel
  • Je hebt een Master diploma of equivalent door ervaring, bij voorkeur in het domein van materialen, chemie, chemische ingenieurstechnieken of gerelateerd
  • Kennis en ervaring op het gebied van corrosie/schadeonderzoek/inspecties en RBI zijn een plus
  • Je hebt sterke analytische vaardigheden, bent een kritisch denker en je werkt nauwgezet
  • Je neemt initiatief
  • Je communiceert helder
  • Kennis van Nederlands en Engels zijn noodzakelijk. Kennis van Frans is een plus.
Ons aanbod
  • Een dynamische omgeving waarin kennis delen vooraan staat
  • Wisselende technische uitdagingen
  • Een competitief salaris, gebaseerd op jouw kennisniveau en ervaring
Contact

Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie naar hr@metalogic.be.

 METALogic is a member of TÃœV AUSTRIA Group and operates within the framework of the compliance code of the TIC Council.


$type=one$c=5$meta=0$p=1$show=/p/faq.html

$type=two$cate=1$count=10$au=0$cm=0$p=1$show=/p/events.html

$type=blogging$c=10$au=0$cm=0$p=1$show=/p/nieuws.html

$type=one$count=5$meta=0$p=1$show=/p/vacatures.html

In de kijker_$type=sticky$count=4$meta=0$cate=1$show=post

$type=carousel$show=post

Naam

diensten,20,events,17,faq,8,in de kijker,32,nieuws,37,opleidingen,6,vacatures,4,
ltr
item
METALogic - Uw Corrosiepartner: Wij zoeken een corrosie ingenieur
Wij zoeken een corrosie ingenieur
We zijn op zoek naar een corrosie ingenieur om de divisie Materials Engineering te versterken. Als corrosie ingenieur voer je schadeonderzoeken en RBI
METALogic - Uw Corrosiepartner
https://blog.metalogic.be/2023/09/vacature-corrosie-ingenieur.html
https://blog.metalogic.be/
https://blog.metalogic.be/
https://blog.metalogic.be/2023/09/vacature-corrosie-ingenieur.html
true
7854421183998982593
UTF-8
Alle berichten Geen berichten gevonden LEES ALLES Lees meer Antwoord Cancel reply Delete Door Home BLZ BERICHTEN Lees alles AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE BERICHTEN Geen bericht(en) gevonden Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September October November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec zopas 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy